AcasăArgentina🇦🇷 90 de ani de la deschiderea primei reprezentanțe diplomatice a...

🇦🇷 90 de ani de la deschiderea primei reprezentanțe diplomatice a Argentinei la București

-

Săptămâna aceasta, sărbătorim 90 de ani de la deschiderea primei reprezentanțe diplomatice a Argentinei la București. Cu toate acestea, începutul relațiilor bilaterale datează din 1880, când regele Carol I a trimis o notă președintelui argentinian, Nicolás Avellaneda, informându-l că România era deja o țară independentă.

Prin urmare, putem vorbi de 141 de ani de relații diplomatice între țările noastre, una dintre cele mai lungi relații diplomatice între două țări despărțite de peste 12.000 km. Fără îndoială, această particularitate face ca relația bilaterală să capete o relevanță deosebită.

În lumea globalizată a secolului XXI, crearea unor legături strânse cu cetățenii și conducătorii altei țări poate părea un proces destul de simplu și comun, însă adevărul este că, în urmă cu câțiva ani, nu era chiar atât de simplu.

Am făcut multe lucruri împreună, dar încă mai avem multe de făcut. Suntem alături de România, astăzi și mereu, lucrând în continuare la consolidarea aceastei relații fructuoase. La mulți ani nouă, români și argentinieni de pretutindeni!

mai mult la   www.hotnews.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...