AcasăArgentinaArgentina se confruntă cu un val de căldură estivală. Recorduri de temperaturi...

Argentina se confruntă cu un val de căldură estivală. Recorduri de temperaturi în mai multe oraşe

-

Argentina se confruntă în această perioadă cu un val tardiv de căldură estivală, din cauza căruia mai multe localităţi din ţara sud-americană au înregistrat recorduri de temperatură pentru luna martie.

În unele dintre satele şi oraşele argentiniene, temperaturile au urcat până la 40 de grade Celsius, iar în localităţile Nueve de Julio şi Ezeiza au fost stabilite noi recorduri de temperatură pentru luna martie. În capitala ţării, Buenos Aires, mercurul din termometre a indicat valoarea de 38 de grade Celsius, doborând precedentul record ce data din anul 1952, potrivit Agerpres.

„Nu poţi să te plimbi pe afară, e prea multă umiditate. E o situaţie dificilă”, a declarat un locuitor din Buenos Aires, Gabriel Suarez.

Miercuri, porţiuni mari din teritoriul Argentinei au rămas fără electricitate – şi, implicit, fără aer condiţionat – după o pană la nivel naţional cauzată de un incendiu, au anunţat oficialii argentinieni, în contextul în care valul de căldură a crescut cererea de electricitate.

/www.comisarul.ro/articol/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

Must Read

🇦🇷 Embajada de la República Argentina en Rumania : Aniversario de...

Inauguramos el Aniversario de 90 Años de Relaciones Diplomáticas entre Rumania y la República Argentina con dos momentos importantes: 13 hs 🇷🇴 Discurso de la...