Acasă Argentina Diego Maradona junior a primit cetatenie argentiniana. Declaratii emotionante ale fiului fostului...

Diego Maradona junior a primit cetatenie argentiniana. Declaratii emotionante ale fiului fostului mare fotbalist

-

Diego Armando Maradona junior, fiul emblematicului fotbalist argentinian cu acelasi nume, si-a amintit de tatal sau intr-un moment special, cel al primirii cetateniei argentiniene, joi la Roma, iar intr-un interviu acordat agentiei spaniole EFE a explicat motivul pentru care Maradona a fost o referinta pentru milioane de oameni, afirmand ca tatal sau „nu a fost doar fotbal, a fost o bucurie in viata”, conform agerpres.ro.

„Am trait intr-o perioada in care era complicat sa intalnim oameni care transmit bucurie. El a fost ultimul. Tatal meu a fost singurul fotbalist care a jucat un meci cum a fost Argentina – Anglia, intr-o revansa politica, si a fost un lucru minunat in acele vremuri complicate pentru noi toti”, a spus Maradona junior despre legendara victorie cu 2-1, prin golurile lui Maradona, la Cupa Mondiala din 1986, dupa razboiul din Malvine.

Maradona junior, nascut la Napoli in 1986, s-a aratat mandru sa primeasca pasaportul argentinian. „Este o onoare pentru mine, este implinirea unui vis, este o zi speciala pe care nu o voi uita niciodata. Este acea zi in care este dificil sa-ti gasesti cuvintele si simt o emotie puternica”, a spus acesta.

mai mult la   /ziare.com/fotbal/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...