AcasăArgentinaDiego Maradona junior a primit cetatenie argentiniana. Declaratii emotionante ale fiului fostului...

Diego Maradona junior a primit cetatenie argentiniana. Declaratii emotionante ale fiului fostului mare fotbalist

-

Diego Armando Maradona junior, fiul emblematicului fotbalist argentinian cu acelasi nume, si-a amintit de tatal sau intr-un moment special, cel al primirii cetateniei argentiniene, joi la Roma, iar intr-un interviu acordat agentiei spaniole EFE a explicat motivul pentru care Maradona a fost o referinta pentru milioane de oameni, afirmand ca tatal sau „nu a fost doar fotbal, a fost o bucurie in viata”, conform agerpres.ro.

„Am trait intr-o perioada in care era complicat sa intalnim oameni care transmit bucurie. El a fost ultimul. Tatal meu a fost singurul fotbalist care a jucat un meci cum a fost Argentina – Anglia, intr-o revansa politica, si a fost un lucru minunat in acele vremuri complicate pentru noi toti”, a spus Maradona junior despre legendara victorie cu 2-1, prin golurile lui Maradona, la Cupa Mondiala din 1986, dupa razboiul din Malvine.

Maradona junior, nascut la Napoli in 1986, s-a aratat mandru sa primeasca pasaportul argentinian. „Este o onoare pentru mine, este implinirea unui vis, este o zi speciala pe care nu o voi uita niciodata. Este acea zi in care este dificil sa-ti gasesti cuvintele si simt o emotie puternica”, a spus acesta.

mai mult la   /ziare.com/fotbal/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

Must Read

🇦🇷 Embajada de la República Argentina en Rumania : Aniversario de...

Inauguramos el Aniversario de 90 Años de Relaciones Diplomáticas entre Rumania y la República Argentina con dos momentos importantes: 13 hs 🇷🇴 Discurso de la...