AcasăArgentinaPatru persoane au murit în Argentina din cauza legionelozei sau boala legionarilor

Patru persoane au murit în Argentina din cauza legionelozei sau boala legionarilor

-

O „bacterie legionella” se află la originea pneumoniilor care au omorât patru oameni în Argentina, a anunțat Ministrul Sănătății, potrivit AFP.

Anterior, Ministerul Sănătății anunța că o pneumonie de origine necunoscută a ucis o a patra victimă sâmbătă la Tucuman, în nord-vestul Argentinei.

„Cazul este un pacient de sex masculin în vârstă de 48 de ani, cu comorbidități, care se afla în stare gravă într-un spital public”, a transmis Ministerul Sănătății.

Acesta este al patrulea deces în mai puțin de o săptămână: doi membri ai personalului medical de la clinica privată din San Miguel de Tucuman au murit luni și apoi miercuri. Joi a murit o femeie de 70 de ani, pacientă în aceeași clinică, unde fusese operată.

Un total de 11 persoane au prezentat simptome similare, iar șapte sunt încă în curs de tratament, potrivit ministerului. Din cele zece cazuri înregistrate inițial, opt erau lucrători din domeniul sănătății din aceeași clinică privată.

https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-25770321-patru-persoane-murit-argentina-din-cauza-legionelozei-sau-boala-legionarilor.htm

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

Must Read

🇦🇷 Embajada de la República Argentina en Rumania : Aniversario de...

Inauguramos el Aniversario de 90 Años de Relaciones Diplomáticas entre Rumania y la República Argentina con dos momentos importantes: 13 hs 🇷🇴 Discurso de la...